Υποψήφιος

Τρίκολας Γ. Κωνσταντίνος

Ο Κώστας είναι Συνταξιούχος ΔΕΗ.


Αποφοίτησε από το Τεχνικό Λύκειο Τρίπολης με την ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου και επί 30 χρόνια εργάστηκε στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης.


Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Νέων Πάπαρη και Πρόεδρος του για 17 χρόνια.


Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Βαλτετσίου (2007-2010).

Δημοτικός Σύμβουλος  και Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρίπολης με τον συνδυασμό του Γιάννη Σμυρνιώτη (2011-2014)

To 2019 εξελέγη και πάλι Δημοτικός Σύμβουλος στην Ενότητα Βαλτετσίου με τον ίδιο συνδυασμό, διατελώντας έως και σήμερα μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης και δρώντας με ανιδιοτέλεια για τον Δήμο Τρίπολης και ειδικότερα τη Δ.Ε. Βαλτετσίου.


Παντρεμένος με την Κατερίνα Μπουγιούκου, παραγωγό Αγροτικών προϊόντων και έχουν τρία παιδιά, τη Βασιλική, Τεχνολόγο Μηχανικό Αυτοματισμών, τη Δώρα, Δασκάλα και τον Γιώργο, Τεχνολόγο Γεωπόνο.

Γεννήθηκε στο Πάπαρι Αρκαδίας.

H αγάπη του για τον τόπο του εκδηλώθηκε από τη νεαρή του ηλικία και είναι αδιάκοπη μέχρι και σήμερα.

«Η απόφαση μου να ζητήσω για άλλη μια φορά τη στήριξή σας και σε αυτές τις εκλογές είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και συνειδητής επιλογής. Η αγάπη μου για τον τόπο μου με ωθεί ξανά να αγωνιστώ με τόλμη, εμπειρία και ανιδιοτέλεια για έναν Δήμο σύγχρονο με επίκεντρο τον Δημότη.»

«Ζητώ για ακόμη μια φορά τη στήριξή σας, την εμπιστοσύνης σας για να ακούγεται σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο η δική σας φωνή. Για το καλό των χωριών μας, για το καλό του Δημοτικής Ενότητας Βαλτετσίου, για το καλό του Δήμου Τρίπολης είμαι υποψήφιος με τον Γιάννη Σμυρνίωτη.»

Με τιμή

Τρίκολας Κώστας

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!