Υποψήφιος

Μάκρης Σπ. Απόστολος

Ο Αποστόλης είναι Αγρότης – Παραγωγός και πωλητής αγροτικών προϊόντων σε λαϊκές αγορές.

Έχει ασχοληθεί ενεργά με τη τοπική αυτοδιοίκηση καθώς έχει διατελέσει επί σειρά ετών:

Πρόεδρος και Κοινοτικός Σύμβουλος της Κοινότητας Τσελεπάκου.

Πρόεδρος Συμβουλίου Περιοχής 15ης Εδαφικής Περιφέρειας Αρκαδίας (Δημοτική Ενότητα Φαλάνθου).

Υποψήφιος Δήμαρχος Φαλάνθου και Δημοτικός Σύμβουλος του Καποδιστριακού Δήμου Φαλάνθου.

Εκπρόσωπος Κοινότητας Τσελεπάκου.

Παράλληλα, έχει ασχοληθεί και με τα κοινωνικά δρώμενα της πόλης μας ως επανειλημμένα εκλεγμένος Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Τρίπολης και Πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των 2ου Δημοτικού Σχολείου, 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου Τρίπολης.

Γεννήθηκε στο χωριό Τσελεπάκου της Δημοτικής Ενότητας Φαλάνθου Αρκαδίας.

«Αγαπητές-οι Συμπολίτισσες-τες

Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε αγροτική οικογένεια και έμαθα από πολύ νωρίς την αξία της γης και του μόχθου της. Συνεχίζω με αδιάλειπτη αγάπη και μεράκι τον αγώνα αυτό.

Ένα μεγάλο κομμάτι της πλουτοπαραγωγικής ικανότητας του Δήμου μας βασίζεται πάνω στο πρωτογενή τομέα. Ως αγρότης, έχω βαθιά γνώση του πρωτογενούς τομέα, του τρόπου λειτουργίας του, των αναγκών και δυσκολιών του.

Όραμα μου να συμβάλλω στην ανάπτυξη του αγροτικού κόσμου μέσα από προτάσεις, ιδέες και ενέργειες που σκοπό έχουν την επίλυση μακροχρόνιων προβλημάτων στο Δήμος μας.

Και για την όμορφη πόλη μας, τη Τρίπολη, δηλώνω έτοιμος να αφουγκραστώ τις ανάγκες των δημοτών μας και να αποτελέσω γόνιμη και ουσιαστική φωνή, η οποία θα αντανακλά τις ανάγκες των δημοτών, για να κάνουμε τη πόλη μας ακόμα καλύτερη και το μέλλον της να προοιωνίζεται ευοίωνο και πολλά υποσχόμενο.

Συστρατεύομαι και Συμπορεύομαι με το Γιάννη, ένα εξαίρετο αυτοδιοικητικό, έναν επαγγελματία, που αδιαλείπτως παλεύει για το καλό του τόπου μας και σας καλώ να μου δώσετε τη δύναμη και το βήμα, ώστε όλοι μαζί, να πάμε τον Δήμο Τρίπολης Ενωμένοι Μπροστά.

Με εκτίμηση,

Μακρής Αποστόλης »