Υποψήφιος

Ζορμπαλάς Γ. Σταύρος

Ο Σταύρος είναι τ. Διευθυντής Τράπεζας Eurobank – Στέλεχος Επιχειρήσεων και Διπλωματούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής. 

Εργάζεται ως Area Development Officer στην τεχνική εταιρεία «Gas-In» (εγκαταστάσεις φυσικού αερίου) για την ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης. 

Διετέλεσε επί 6 χρόνια Διευθυντής στην Τράπεζα Eurobank Μεγαλόπολης, μέχρι και το έτος 2022. 

Αποχώρησε από την τράπεζα έχοντας διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία, με συνολικά πάνω από 23 έτη προϋπηρεσίας στον τραπεζικό χώρο (στα υποκαταστήματα της Τρίπολης και της Μεγαλόπολης).

Κάτοχος αναγνωρισμένων Πιστοποιήσεων: στις χρηματοδοτήσεις και στην ανάπτυξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, στο marketing,  στην στεγαστική πίστη, στο Business project management, στις διαπραγματεύσεις και στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Παράλληλα, στο παρελθόν έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός στο Δ.Ι.Ε.Κ. Τρίπολης,  στο Τμήμα  «Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων».

Έχει διατελέσει ενεργό μέλος στον Σ.Δ.Π. Αρκαδίας ως διαιτητής ποδοσφαίρου και μετέπειτα ως αθλητής σε ποδοσφαιρικά σωματεία της Αρκαδίας. 

Αργότερα, δραστηριοποιήθηκε ως τακτικό μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων  σε αθλητικά σωματεία και φορείς της Τρίπολης. 

Υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Τρίτεκνων Οικογενειών του Δήμου Τρίπολης και συμμετείχε ενεργά στα 2 πρώτα Δ.Σ. με σημαντικές πρωτοβουλίες & δράσεις προς όφελος των μελών του συλλόγου.

Ταυτόχρονα, είχε μέχρι τώρα ενεργή συμμετοχή σε κοινωνικές & πολιτιστικές δράσεις, σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, καθώς και σε αναπτυξιακούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς (με αντικείμενο προγράμματα Youth Erasmus για νέους έως 35 ετών). 

Ασχολήθηκε από τα μαθητικά του χρόνια ως ενεργό μέλος στην Ο.Ν.ΝΕ.Δ.,  ενώ από το 2021 είναι πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τρίπολης και μέλος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας της Ν.Δ. 

Για 2 συνεχόμενες θητείες είναι εκλεγμένος σύμβουλος στην Δημοτική Τοπική Κοινότητα Τρίπολης με την παράταξη του Γιάννη Σμυρνιώτη. 

Παντρεμένος με την Βιβή Λυμπέρη, οικονομολόγο – υπάλληλο στην ΑΑΔΕ Αρκαδίας και έχουν τρεις γιούς. 

Γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στην Τρίπολη Αρκαδίας

«Οι σκέψεις μου πάντα είχαν να κάνουν με το πως θα μπορέσουμε όλοι μας ως ενεργοί πολίτες, να επιτύχουμε μελλοντικά την επιχειρηματική και οικονομική αναβάθμιση του Δήμου Τρίπολης. 

Ωστόσο, για να γίνει κάτι τέτοιο, χρειάζεται να γίνουν εποικοδομητικές συνέργειες: με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, με Επιχειρηματικούς Ομίλους και με αθλητικούς οργανισμούς  όπου  σε συνδυασμό με νέες σύγχρονες αλλά & ψηφιακές υποδομές, με εκσυγχρονισμό της ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης, με διοργανώσεις στοχευμένων αθλητικών events και με την τέλεση ποιοτικών δράσεων πολιτισμού,  να θέσουμε τις βάσεις,  τόσο για την δημιουργία αξιόλογων θέσεων εργασίας για τα νέα παιδιά της Τρίπολης, όσο και να γίνει η Τρίπολη σταδιακά πόλος έλξης επισκεπτών.   

Συμμετέχω λοιπόν στην διευρυμένη παράταξη «Τρίπολη – Ενωμένοι Μπροστά» και στηρίζω τον Γιάννη Σμυρνιώτη, διότι όλοι μαζί, πρέπει και μπορούμε να επιτύχουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο μας.»